Kategorier
Uncategorized

1.11-2016: «Ungdom og fritid»: Landskonferanse i Kristiansand: «Innsikt og Utsikt»

Fra den skriftlige innledningen til landskonferansen 2016, i regi av Fagforbundet og «Ungdom og fritid»»:

«Vi som jobber med ungdom kjenner engasjement og kreativitet i hvert eneste hjerteslag. Mange av oss gjør jobben vår døgnet rundt …»

Denne dagen var rundt 270 medarbeidere fra hele landet samlet i Kristiansand. «Innsikt og Utsikt» var konferansen motto, «Musiske muligheter» var mitt tema. Salen var flat, grå, gammel, lang og trang — «dette blir mot mange odds,» tenkte jeg i forkant. Skremmende mange satt fordypet i egen mobil i forkant av min to timers forelesning, de hadde åpenbart gitt opp å følge med. Hva mannen der fremme presenterte på sitt power point-opplegg gikk garantert hus forbi. «Innsikt og Utsikt»? Nei.

Og så endte det i noe jeg sjelden opplever: Lang, stående sluttapplaus fra samlet sal. Noe hadde truffet: grunntone-krefter, skapende energi og musiske muligheter hadde åpnet seg i dem, i meg, i oss. «Innsikt og Utsikt», ja! Takk, folkens!

Et par dager senere fikk jeg mail fra lederen av Ungdom & Fritid, Heidi Anderssen-Dukes, som hadde invvitert meg til konferansen:
Beklager at jeg er så treg til å svare, det har vært lettere kaotisk på jobb!

Foredraget ditt var helt fantastisk, og vi fikk også veldig gode tilbakemeldinger både direkte under konferansen, og på den anonyme evalueringen vi sendte ut i etterkant.

Det var bare så utrolig sterkt, og alle var nok helt utslitt etterpå. Jeg har aldri sett så lang kø utafor do for å tørke maskara etter noe foredrag noensinne. Tusen takk!

Heidi