Kategorier
Uncategorized

23.3.2012: Foredrag i vår-sommevarmen for Steiner-foreldre og Steiner-pedagoger: Energi i mengder!

STEINERHØYSKOLEN PÅ BERLE I OSLO

Det var sommervarmt, blåveisen hadde meldt seg på Kalvøya og det var fredag ettermiddag fra 17.30 til 20.00. En forelesning mot alle odds, tenkte jeg, kan dette gå bra, så kan det meste av sånne ting gå bra.

Det gikk makeløst bra, sjelden har jeg møtt mennesker med så mye  entusiasme, generøsitet, latter, engasjement og klokskap. Energi bar oss gjennom denne kvelden, der jeg startet med å fortelle om noe som er i gang i Nesoddens kommune og som kanskje kan få nasjonal betydning (se blogg nedenfor). Her er mqange som brenner for en mer musisk skole, fri fra byråkratisk kontroll i alle

Hilde Lengale, som hadde invitert meg, ble kort varsel forhindret fra å komme. Dagen etter fikk jeg mail fra henne:

StartSelection:0000000199 EndSelection:0000001026 Hei!

Jeg har fått fantastiske tilbakemeldinger på foredraget ditt og er veldig lei meg for at jeg ikke kunne være der. Noen ganger vil livet det annerledes enn vi hadde tenkt, da er det ikke annet å gjøre enn å prøve å finne mening i det som skjer.
I alle fall, tusen takk for at du inspirert foreldre og lærere fra Steinerskolene i Norge. Jeg vet det kommer til å gi frukter i form av gode opplevelser for barn, og det var mitt ønske og mål.

Lev godt!

Vennlig hilsen
Hilde Lengali
Daglig leder i Steinerskolenes foreldreforbund

 

 

ledd!